Fișier:Europa-bei-nacht 1-1024x768.jpg

Fișier original(3.303 × 2.476 pixeli, mărime fișier: 3,53 MB, tip MIME: image/jpeg)

Acest fișier provine de la Wikimedia Commons și poate fi folosit și în cadrul altor proiecte. Descrierea de mai jos poate fi consultată la pagina de descriere a fișierului.

Wikipedia

 Acest fișier este o imagine de calitate la Wikipedia, ediția în limba ebraică (תמונות מומלצות) și este considerată a fi una dintre cele mai bune imagini.

Dacă sunteți de părere că acest fișier merită să fie identificat ca fiind de calitate și la Wikimedia Commons, fiți liber să-l nominalizați.
Dacă dețineți o imagine a cărei calitate este similară și care poate fi publicată sub o licență adecvată, o puteți încărca, marca cu licența corespunzătoare și nominaliza.

Rezumatu:

Descriere
English: Composite image of Europe at night.
Français : Image composite de l'Europe la nuit.
Deutsch: Aus Satelliten-Aufnahmen der NASA zusammengesetztes Bild mit der "Lichtverschmutzung" durch die Städtebeleuchtung.
Dată 23 Sumedru 2000
Sursă

NASA Visible Earth
cropped from Image:Earthlights dmsp.jpg by Luestling 14:17, 22. Mai 2005

from German Wikipedia [1]
Autor

Data courtesy Marc Imhoff of NASA GSFC and Christopher Elvidge of NOAA NGDC.

Image by Craig Mayhew and Robert Simmon, NASA GSFC.
Permisiune
(Reutilizarea acestui fișier)
Public domain Acest fişier este în domeniul public fiindcă a fost creat de NASA. Politica drepturilor de autor a NASA spune că „Materialul NASA nu este protejat de dreptul de autor atâta timp cât nu se precizează altfel”. (NASA copyright policy page sau JPL Image Use Policy).
Atenţie:
  • Folosirea logo-urilor NASA, insignelor şi emblemelor adiacente, este restricţionată conform legii Statelor Unite ale Americii 14 CFR 1221.
  • Site-ul NASA deţine un număr mare de poze din Programul spaţial sovietic şi alte agenţii spaţiale non-americane. Acestea pot să nu aparţină domeniului public.
  • Materialele luate de Telescopul spaţial Hubble pot avea drepturi de autor diferite dacă nu vin explicit de la Institutul Ştiinţific al Telescopului Spaţial (STScl). Detalii.
  • Toate materialele create de sonda SOHO se află sub incidenţa drepturilor de autor şi necesită permisiune pentru folosirea comercială non-educaţională. Detalii.
  • Imaginile ce au fost publicate pe site-ul Astronomy Picture of the Day (APOD) pot fi restricţionate de drepturile de autor. Detalii.
Public domain
Acest fişier este în domeniul public, deoarece conţine material realizat de un angajat al National Oceanic and Atmospheric Administration în timpul desfăşurării sarcinilor de serviciu.

العربية  čeština  Deutsch  Zazaki  English  español  eesti  suomi  français  hrvatski  magyar  italiano  日本語  한국어  македонски  മലയാളം  Plattdüütsch  Nederlands  polski  português  română  русский  sicilianu  slovenščina  Türkçe  Tiếng Việt  简体中文  繁體中文  +/−

Alte versiuni

Captions

Add a one-line explanation of what this file represents

Items portrayed in this file

subiectul reprezentat română

înființare română

23 Sumedru 2000

tip MIME română

image/jpeg

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea fișierului trimisă la momentul respectiv.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală14 Alunar 2021 17:30Miniatură pentru versiunea din 14 Alunar 2021 17:303.303x2.476 (3,53 MB)PygmeeHigher Resolution
11 Brumar 2005 20:58Miniatură pentru versiunea din 11 Brumar 2005 20:581.024x768 (231 KB)Mortadelo2005Europe at night. From German Wikipedia [http://de.wikipedia.org/wiki/Bild:Europa-bei-nacht_1-1024x768.jpg]. Public domain (NASA).

Următoarea pagină folosește acest fișier:

Utilizarea globală a fișierului

Următoarele alte proiecte wiki folosesc acest fișier:

Vizualizați utilizările globale ale acestui fișier.

Informații